+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Gümüşhane ve Artvin’de İftar …

geri

Birliğimizce 27 Ağustos perşembe günü Gümüşhane’de, 28 Ağustos Cuma günü Artvin’de düzenlenen iftar yemeklerine, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin ili belediye başkanları katıldı. Gümüşhane’de düzenlenen iftar yemeğine Bayburt ili belediye başkanları da katıldı. İftar sonrası bir konuşma yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl ilk defa gerçekleştirilen iftar programlarının amacına ulaştığını görmekten dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Bu faaliyetle belediye başkanlarının siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bir araya geldiği ve bir mesleki dayanışma örmeği ortaya koyduğunu ifade ederek, Birliğin Halil MEMİŞ’in Genel Sekreterliğe getirilmesinden sonra çok önemli mesafeler katettiğini belirti.

Her iki iftar yemeğine de ilgi gösteren belediye başkanları yapılan organizasyondan memnuniyetlerini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür ettiler. İftar yemekleri sonrası uzun uzun sohbet eden başkanlar, bu tür organizasyonların devam etmesi temennisinde bulundular. İftar sonrası uzun süre sohbet eden katılımcılar başka bir organizasyonda buluşma temennileriyle ayrıldılar.