+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

TBB ile Ortak Eğitim Semineri

geri

Birliğimiz; 5355 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanununun Birliğimize yüklediği ve Birlik Tüzüğümüzde yer alan “Mahalli idareler personelinin eğitilmesi görevi”nin gereği olarak “Türkiye Belediyeler Birliği” ile ortaklaşa eğitim semineri planlamıştır.

Eğitim seminerimiz, 20 – 24 Aralık 2010 tarihlerinde “Şehit Muhtar Caddesi No:42 34435 Taksim/İstanbul/TÜRKİYE” adresinde bulunan “Elite World Hotel” de 4 gece 5 gündüz şeklinde Belediyelere yönelik ve ÜCRETSİZ olarak tertiplenmiştir.

Konaklama şekli tam pansiyon olup yemeklerdeki içecekler ücretsiz olacaktır.

Seminerimizde; Personel Mevzuatı, İmar Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ve Uygulamaları ile Kabahatler Kanunu ve Uygulamaları, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı Verilmesi ve genel konular işlenecektir.

Seminere, Belediyelerimizin, başkanları, meclis ve encümen üyeleri, birim müdürleri, muhasebe yetkilileri ve belediyelerimizin uygun gördüğü ilgili diğer personeller katılabilecektir.

Daha önce “Ön Başvuru Formu” gönderenlere öncelik hakkı tanınacaktır.

Seminere katılmak isteyenlerin en geç 10 Aralık 2010 Cuma günü mesai saati bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihinden sonra katılmak isteyenlerin başvuruları oteldeki yer durumuna göre değerlendirilecektir.

Başvuru formu gönderildiği halde, son başvuru tarihine kadar başvurularını iptal ettirmeyerek, seminere katılmayan belediyeler katılım ücretini “Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği”ne ödeyecektir.

Seminere katılacaklar için, İstanbul Atatürk Hava Limanından otele transfer yapılacak olup, transferin yapılabilmesi için katılımcıların uçuş saatlerini Birliğimize bildirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Seminer Programı İçin Tıklayınız.