+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Eğitim Semineri ve Kültür Programımız Sona Erdi…

geri

Birliğimiz 19-23 Eylül 2011 tarihlerinde Rize’de düzenlenen “Mahalli İdareler Personeli Eğitim Semineri” başarıyla tamamlandı.

Seminerimizin açılış törenine, Birliğimiz Başkan V. ve Rize Belediye Başkanı Sayın Halil BAKIRCI, İkizdere Kaymakamı Sayın Alpaslan ALTINIŞIK ve Ülkemizin değişik bölgelerinden mahalli idarelerin (Belediyeler, Birlikler, Özel İdareler) başkanları, meclis ve encümen üyeleri ile seçilmiş ve atanmış diğer çalışanlarının katıldığı eğitim seminerimiz 19-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi.

kaymakaml___d__zeltmee

Birliğimizin amaçlarından bir tanesi olan seminer yapılan bölgenin tanıtılması ve turizmine katkıda bulunulması hususunun da dikkate alınarak hazırlanan Eğitim Semineri, bu yıl içerisinde Birliğimizin Karadeniz Bölgesinde ilk semineri olma özelliğini taşıyor.

Eğitim Seminerinin açılış konuşmasını sırayla, Birlik Genel Sekreteri Sayın Mehmet ŞENTÜRK; “Birliğimizin amaçlarından, yürüttüğü faaliyetlerden ve bu tür eğitim seminerlerinden neler beklendiğinden bahsetti. Birliğimiz tarafından ilki düzenlenen Fotoğraf Yarışmasından da bilgiler verdi”. Ardından Birlik Başkan V. ve Rize Belediye Başkanı Sayın Halil BAKIRCI; “ Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU’ndan çok selam getirdim. Ani bir iş programından dolayı gelemediler. Sizlere sevgi ve selamlarını gönderdiler. Burada Ülkemizin her köşesinden katılımcı görmekten mutluyuz. Birlik sayesinde Bölgemizi en iyi şekilde tanıma fırsatı bulacaksınız” dedi. Ve Rize İli İkizdere İlçesi Kaymakamı Sayın Alpaslan ALTINIŞIK; “ İlçemizde sizleri görmekten son derece mutluyum. Birlik tarafından böyle bir çalışmayı burada yaptığınız için ayrıca gurur duydum” dedi.

Ertu__rul_YAMAN_d__zeltmeliii_

Seminerin eğitim programı bölümünde, “Etkili İletişim, Beden Dili, Kişisel Gelişim ve Konsantrasyon” konuları üzerinde duruldu. Seminerimizde Eğitimci – Konuşmacı olarak Türkiye Belediyeler Birliği tarafından görevlendirilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul YAMAN yer aldı.

Konuşmalarının ardından Birlik Genel Sekreterimiz kendilerine teşekkür ederek plaket sundu.
Seminerin gezi-inceleme programı bölümünde sosyal, kültürel gezilerde katılımcı gruba tarihi yerler gezdirildi. Sırasıyla, Trabzon Çaykara’ya bağlı Uzungöl, Trabzon Maçka’da bulunan Sümela Manastırı, Zigana Geçidi, Akçaabat İlçesi Yıldızlı Beldesi Sera Gölü, Trabzon Merkezde bulunan Atatürk Köşkü ve şehir gezisi, Rize Çamlıhemşin Belediyesinin mücavir alanında bulunan Ayder Yaylasından oluşan iki buçuk günlük kültür gezisi yaptırıldı.
Gezilerde, gidilen her merkezde bölgemizin folkloründen örnekler sunuldu.

Rize_Sem._2011