+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

“Taşınırmal Yönetmeliği ve İşlemleri” Seminerimiz Tamamlandı…

geri

Birliğimizce, 9 Mart Cuma günü Trabzon’da “Taşınırmal Yönetmeliği ve İşlemleri” konusunda eğitim semineri düzenlendi.
Eğitim Seminerimize Eğitimci – Konuşmacı olarak, İçişleri Bakanlığı İç Denetçisi Sayın Tahir TEKİN katıldı.
Belediye başkanları, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve diğer görevlilerin katıldığı seminer saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Seminerin açılış konuşmasını Birlik Genel Sekreterliği görevini yürüten Mehmet ŞENTÜRK yaptı.

dkbb_2012_1

Konuşmasında, Birlik olarak belediyelerimizin hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini, bu süreçte bu tür eğitim seminerlerinin belediyelerimizden gelen talepler doğrultusunda sürdürüleceğini belirtti. Ayrıca eğitim çalışmalarına verdikleri desteklerden ötürü Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin GÜNGÖR’e ve diğer yetkililere teşekkür etti. TBB’nin bu tür eğitimlere verdiği desteğin önemine vurgu yaparak, bundan sonraki eğitim çalışmalarına da bu desteğin devam edeceğinden emin olduklarını ifade etti.

Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki bölüm halinde yapılan sunumda, “Taşınırmal Yönetmeliği ve İşlemleri” konusunda bilgiler verildi. Yapılan sunumun sonunda belediye çalışanlarımızın diğer sorularına cevaplar arandı.
Sunum ve soru – cevap kısmının tamamlanmasını müteakip Genel Sekreterimiz Mehmet ŞENTÜRK’ün teşekkür konuşmasından sonra, Sayın Tahir TEKİN’e Birliğimiz eğitim faaliyetlerine vermiş olduğu katkılardan dolayı bir plaket takdim edildi. Sayın TEKİN’e ayrıca Genel Sekreterimiz tarafından “Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Fotoğraf Yarışması Kataloğu” ve kemençe hediye edildi.

dkbb_2012_6“Taşınırmal Yönetmeliği ve İşlemleri” Seminerimiz Tamamlandı…