+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

“Yerel Yönetimler Sempozyumu” Sona Erdi

geri

Türkiye Belediyeler Birliği’nin katkılarıyla Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından 27 – 31 Mart 2012 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen “Yerel Yönetimler Sempozyumu & Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı” sona erdi. Organizasyona 100’ü bölgemizden olmak üzere 660 kişi katıldı.

Fuar alanında Birliğimize tahsis edilen alanda kurum yayınlarımız katılımcılara ücretsiz olarak dağıtıldı. Birliğimizin yayınları arasında yer alan İnsan Kaynakları ve Yazı İşleri Mevzuatı, Belediye Zabıta Mevzuatı, Belediye Mali Hizmetler Mevzuatı, İmar Mevzuatı kitaplarından 250’şer adet dağıtıldı. Oldukça ilgi gören mevzuat kitapları fuarın ilk gününde bitme noktasına geldi. Mevzuat kitabı yayınlarımızın yanında geçen yıl düzenlediğimiz fotoğraf yarışması kataloğu, stantta yer alan televizyondan sürekli olarak slayt şeklinde gösterimi yapıldı. Birliğimizin standına gösterilen ilgi diğer katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.
Birlik Genel Sekreterimiz Mehmet ŞENTÜRK, fuar alanında yer alan standa ve yayınlarımıza gösterilen ilgi bizleri oldukça memnun etmiştir. Bizlere bu fırsatı veren Türkiye Belediyeler Birliği’ne ve Akdeniz Belediyeler Birliği’ne teşekkür ederiz, dedi.

Fuar ve sempozyum devam ederken bölgesel belediye birlikleri genel sekreterler toplantısı yapıldı. Toplantıya Birlik Genel Sekreterimiz Mehmet ŞENTÜRK, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet KELEŞ, TBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü H. İbrahim AZAK, Konya Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sebahattin ESEN, İçanadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim ÇORUK, Kıyı Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hurşit AKDEMİR, Trakyakent Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sinan ÇETİZ, Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Yusuf Ali KARAMAN, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği Genel Sekreteri İsmail DOĞAN, katıldı. Toplantıda kurumlar arası işbirliği imkanları ve belediyelerimizi ilgilendiren konular hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Organizasyon bünyesinde belediye başkanlarına, belediye başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine, belediyelerimizin birim müdürleri ile diğer görevlilerine yönelik eğitim faaliyetleri de gerçekleştirildi.
Fuar ve sempozyumun son gününde Birlik Genel Sekreterimiz Mehmet ŞENTÜRK’e organizasyona verdikleri destek için teşekkür şilti ve plaket takdim edildi.