+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Birlik Encümenimiz Tonya’da Toplandı…

geri

Mayıs ayı Birlik Encümen toplantımız 30 Mayıs 2012 Çarşamba günü Birlik Encümen Üyesi ve Tonya Belediye Başkanı Sayın Ahmet KURT’un ev sahipliğinde Erikbeli – Sazalan yaylasında yapıldı.

Encümen Toplantısına Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan F. GÜMRÜKÇÜOĞLU, Birlik Genel Sekreterliği görevini yürüten Mehmet ŞENTÜRK, Encümen Üyeleri, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz SİNAN, Tonya Belediye Başkanı Ahmet KURT, Arsin Belediye Başkanı Erden ŞEN, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın EMİRALİOĞLU katıldı. Birlik Encümen Üyesi ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN rahatsızlığı nedeniyle raporlu olduğundan, toplantıya Belediye Başkan Vekili Beytullah ERDEM katıldı.

Birlik Encümen toplantısı, Birlik Encümeninin daha önceki toplantıda aldığı karar doğrultusunda genişletilmiş olarak gerçekleşti. Birlik Encümen üyesi belediye başkanlarının tamamının yanı sıra, Büyükliman bölgesi belediye başkanları ile birlikte Trabzon, Gümüşhane ve Giresun’dan çok sayıda belediye başkanı toplantıya iştirak etti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Tonya Belediye Başkanı Ahmet KURT, Birlik Encümen toplantısına ev sahipliği yapmaktan dolayı çok memnun olduğunu, bu birlik ve beraberliğin her zaman devam etmesini temenni etti.
Dha söonra söz alan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI; toplantıyı organize eden Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’ne ve toplantıya evsahipliği yapan Tonya Belediye Başkanı’na ve toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Toplantının Gümüşhane ve Trabzon illerinin tam sınır noktasında bulunan doğa harikası bir yaylada yapılmasının da ayrıca önemli olduğunu vurgulayarak, turizmin gelişmesi için tüm belediye başkanları olarak el ele vermeleri gerektiğini ifade etti.

Daha sonra söz alan Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan F. GÜMRÜKÇÜOĞLU; toplantıya geçirdiği bir operasyon nedeniyle raporlu olduğu için katılamayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik TÜRKMEN’e tüm katılımcılar adına geçmiş olsun dileklerini ileterek, herkesin sağlığına çok dikkat etmesi gerektiğini belirtti. Konuşmasında, bölge turizminin gelişmesi için bir ve beraber hareket etmenin önemine vurgu yapan GÜMRÜKÇÜOĞLU, turizmin tüm unsurlarıyla ele alınıp, çok kompleks projelerin gerçekleştirilmesi gereğini ifade etti.
Yapılan bu konuşmaların ardından Encümen Üyesi belediye başkanları gündemde yer alan konular hakkında Birlik Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, konular karara bağlanarak toplantı sona erdi.

Toplantının sona ermesini müteakip bir süre yaylada gezinti yapan katılımcılar bir sonraki Birlik Encümen Toplantısının Gümüşhane’de yapılmasını kararlaştırarak, Sazalan Yaylasından ayrıldı.

encumen_1

encumen_2

encumen_5