+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Birlik Encümenimiz Gümüşhane’de Toplandı.

geri

Birlik Encümen toplantımız 4 Temmuz 2012 Çarşamba günü Birlik Encümen Üyesi ve Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Mustafa CANLI’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Encümen Toplantısına Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan F. GÜMRÜKÇÜOĞLU, Birlik Genel Sekreterliği görevini yürüten Mehmet ŞENTÜRK, Encümen Üyeleri, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz SİNAN, Tonya Belediye Başkanı Ahmet KURT, Arsin Belediye Başkanı Erden ŞEN, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın EMİRALİOĞLU katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2012 yılı Temmuz ayı encümen toplantısının şehrimizde yapılmasından ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Encümen toplantılarımızda gündemde olan konuları tartışarak yapılan her encümen toplantısında bölge illerinde toplanıyoruz. Yapılan bu toplantılarla belediyelerin sorunlarına çözüm sunmak ve daha fazla proje üretmeyi amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu. Yapılan bu konuşmaların ardından Encümen Üyesi belediye başkanları gündemde yer alan konular hakkında Birlik Genel Sekreteri Mehmet ŞENTÜRK tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, konular karara bağlanarak toplantı sona erdi.

dsc_0008