+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Muhtarlarımız sesimiz, kulağımızdır

geri

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 19 Ekim Muhtar Günü vesilesiyle tüm muhtarların gününü kutladı.

Muhtarlarımız sesimiz, kulağımızdır

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 19 Ekim Muhtar Günü vesilesiyle tüm muhtarların gününü kutladı. Kutlama Mesajında Başkan Genç, “Demokrasimizin ilk halkası, devletimizin vatandaşa uzanan en yakın hizmet eli, yerel yönetimlerde elimiz, ayağımız, gören gözümüz, duyan kulağımız ve aynı zamanda sesimiz olan siz kıymetli muhtarlarımın, mesai arkadaşlarımın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Genç, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle; “yerinden oynayan bir kaldırım taşından susuzluktan kuruyan ağacın yeşertilmesine, kalemi-defteri olmayan öğrencinin ihtiyacının karşılanmasından yüreği yanan ananın-babanın tesellisine kadar hayatın her alanında muhtarlarımız var.” İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde de siz muhtarlarımız en büyük yardımcılarımız oldunuz. Salgınla mücadele sürecinde etkin rol oynayan sağlık çalışanlarımızı, vatandaşlarımızın her türlü sorun ve ihtiyacının giderilmesinde gayret ve özverili çalışmaları ile yüz akımız olan vefa sosyal destek ekiplerimizi yalnız bırakmayan muhtarlarımıza kalbi şükranlarımı sunuyorum. Elbette salgın etkisini halen devam ettirmektedir. Bu süreci en sağlıklı bir şekilde atlatmak için hem tedbirlere riayet hem de toplumsal bağışıklık için aşı konusunda hassasiyet önem arz etmektedir. Bu noktada vatandaş bilincinin yaygınlaşması için sizlerin desteği ve rehberliğini istirham ediyorum.”kelimelerine yer verdi.

Mesajın son bölümünde Genç, Sağlıklı yarınlara bir an önce kavuşmak temenni ve duasıyla bir kez daha muhtarların gününü tebrik ediyor, çalışmaların da başarılar dileklerinde bulunurken Ortahisar İlçesinde bulunan tüm muhtarlara mektup yazarak teşekkürlerini iletti.