+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Gümüşhane İli Şiran, Ünlüpınar ve Yeşilbük Belediyeleri ziyaret edildi.

geri

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Gümüşhane İli, Şiran, Ünlüpınar ve Yeşilbük Belediye Başkanlarına konuk oldu.

Gümüşhane İlçe Belediyelerini ziyaret eden Birlik Genel Sekreterimize, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Metin ŞAHİN ve Of Belediyesi Bilgisayar İşletmeni Yüksel Yaşar eşlik etti.

Ziyaret sırasında, Şiran Belediye Başkanı Yavuz ALTIPARMAK, Ünlüpınar Belediye Başkanı Aziz NAS ve Yeşilbük Belediye Başkanı Ziya YILMAZ ile bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

Ve Genel Sekreterimiz Şentürk; Birliğin amaç ve faaliyetleri kapsamında Başkanlarımıza makamlarında bilgi verdi. Bu tarz ziyaretleri önemsediklerini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti; “Bugün burada, sizinle bir arada olmaktan memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Belediyelerimizin kurumsal kapasiteleri ile nitelikli personel sayısının artması için eğitim faaliyetlerine çok önem veriyoruz. Üreten, paylaşan, doğru bilgilerle beslenen bireyler yetiştirmek mecburiyetindeyiz. Bunu da Belediyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda gerek eğitimlerle gerek sosyal ve kültürel çalışmalarla yapıyoruz. Sizlerin destekleriyle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

__iran

__nl__p__nar___1_

ye__ilb__k__8_