+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 462 223 81 05

+90 530 407 45 73

26 Haziran Trabzon Semineri

geri

Birliğimiz tarafından 21 – 26 Haziran 2010 tarihlerinde Rize’de düzenlenen “Mahalli İdareler Personeli Eğitim Semineri” başarıyla tamamlandı.
Ülkemizin değişik bölgelerinden mahalli idarelerin (Belediyeler, Birlikler, Özel İdareler) başkanları, meclis ve encümen üyeleri ile diğer çalışanlarının katıldığı eğitim seminerimiz 21 – 26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. 22 Haziran günü yapılan açılış programına Rize Vali Yardımcısı Sayın Kubilay ANT’ta katıldı. Sayın Vali Yardımcısı yapmış olduğu konuşmada, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin, yapmış olduğu bu organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, katılımcılara ve bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.
Birliğimizin amaçlarından bir tanesi olan bölgenin tanıtılması ve turizmine katkıda bulunulması hususunun da dikkate alınarak hazırlanan Eğitim Semineri, bu yıl içerisinde Birliğimizin bölgemizde ülke geneline yönelik olarak düzenlenen ilk seminer olma özelliğini taşıyor.

Seminer açılışında katılımcılara hitap eden Birlik Genel Sekreterimiz Sayın Halil Memiş, Birliğimizin amaçlarından, yürüttüğü faaliyetlerden ve bu tür eğitim seminerlerinden neler beklendiğinden uzun uzun bahsetti.
Seminerin eğitim programı bölümünde, “Mahalli İdarelerde Personel İstihdamı Esasları, Beden Dili ve Etkili İletişim ve İmar Mevzuatı” konuları üzerinde duruldu.

Seminerimizde Eğitimci – Konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Tarkan ZENGİN, Türkiye Belediyeler Birliği İmar ve Şehircilik Müdürü Sayın Ayşe ÜNAL ile Genel Sekreterimiz Sayın Halil MEMİŞ yer aldı. Seminerin ikinci aşaması olan bölge tanıtım gezilerinde katılımcı gruba sırasıyla, Trabzon Çaykara’ya bağlı Uzungöl, Trabzon Maçka’da bulunan Sumela Manastırı, Zigana Geçidi, Akçaabat İlçesi, Trabzon Merkezde bulunan Atatürk Köşkü ve Boztepe semti, Rize Çamlıhemşin Belediyesinin mücavir alanında bulunan Ayder Yaylasından oluşan iki buçuk günlük bir gezi yaptırıldı. Gezilerde, gidilen her merkezde bölgemizin folkloründen örnekler sunuldu.