+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

RİZE’DE 10 MAHALLE’YE MUHTAR OFİSİ

geri

Rize Belediyesi tarafından mahalle muhtarlarının halka daha iyi hizmet verilebilmesini sağlamak amacıyla yaptırılan 10 adet muhtarlık ofisi Rize Valisi ve Rize Belediye Başkanının katılımıyla törenle hizmete açıldı.
Tophane mahallesi’inde düzenlenen programa Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Müsiad Başkanı Mahmut Dabak, Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

VALİ YAZICI “İLİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Rize Valisi Ersin Yazıcı, konuşmasında; “Belediyemiz burada ve 10 ayrı mahallemizde güzel bir hizmete daha imza atmıştır. Bizlerde açılışını yapmak için bugün burada bulunuyoruz. Bu gibi hizmetleri diğer mahallelerimize de Başkan’ımızın sunacağına inancım tamdır. İlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı konuşmada; “Tophane mahallesi Rize’nin değer bulan mahallelerinden birisi olma yolunda. Sayın Valimiz ve Muhtarımız ile birlikte Tophane mahallemize yönelik çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Amacımız Rize’de var olan çarpık kentleşmeyi belediye olarak imar planını güncelleyerek daha yaşanabilir bir şehir haline dönüştürmek için gayret içerisindeyiz. Bu gün burada 2 yıl içerisinde 10 ayrı mahallemizde yapmış olduğumuz muhtarlık ofislerimizin toplu açılışını gerçekleştirmekteyiz. Havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte belediye olarak yakın zaman içerisinde asfaltlama çalışmalarımıza başlayacağız. Kış sezonu boyunca dolaşmış olduğumuz mahallelerimizde eksiklikleri not aldık sırasıyla eksikliklerimizi gideriyoruz. Yakın zamanda Tophane mahallemize yapımı devam eden kadın kültür merkezimizin de açılışını inşallah kısa zaman içerisinde yapacağız. Şuan açılışını yapmış olduğumuz 10 ayrı muhtarlık ofisimizin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

MUHTARLARDAN BAŞKAN KASAP’A TEŞEKKÜR..

Tophane Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali; “Ekibimizle birlikte halkımız için mahallemiz için çeşitli projeler geliştirip hayata geçirdik. Bu projelerin hayata geçirilmesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen sayın Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, Emniyet müdürümüze, sivil toplum kuruluşlarına, teşekkür ediyorum. Halkımızın Muhtarına her an ulaşabileceği Muhtarlık ofisimizi Başkan’ımızın sayesinde inşa ettik. Yeni hizmetlerde tekrar buluşmak üzere hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmalardan sonra 10 muhtar ofisinin açılış kurdelesi kesildi. Yemek ikramı yapıldı. Muhtarlık ofisi yapılan mahalleler ise şöyle; Dağınıksu, Kale, Tophane, Kavaklı, Hamzabey, Alipaşa, Fatih, Bağdatlı, Halatçılar ve Hayrat mahallesi. Kaynak: http://www.rize.bel.tr/haber.php?id=5206

IMG_6121

IMG_6034

IMG_6154(1)