+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Belediye Meclisi Şehitin İsmini Sokağa verdi

geri

Rize’nin Atmeydanı mahallesinde bir sokağa Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ismi verildi.

Rize’de 3 yıl görev yapan ve Muş’un Malazgirt ilçe Jandarma Komutanlığına atanan Malazgirt ilçe merkezinde eşi ve çocuğuyla birlikte bulunduğu otomobiline teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve şehit düşen Malazgirt İlçe Jandarma komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ismi Atmeydanı Mahallesinde bir Sokağa verildi.

Rize Belediyesi Meclisinin 2015 Kasım ayı olağan toplantısında Muş’un Malazgirt ilçesinde PKK’lı teröristlerin hain tuzağı sonucu hayatını kaybeden, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın isminin oturmuş oldukları sokağa verilmesi Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, tarafından da olumlu karşılanıp görüşüldü. Atmeydanı mahalle sınırları içerisinde kalan sokak ismi “Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız” oldu.

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız, Oğlu Burak Kulaksız ve Kızı İrem Kulaksız’ın Belediye de gerçekleştirdikleri ziyarette, Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, “Sokağımıza milletimizin güvenliği, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğü için görevi başında hayatını kaybeden Kahraman Şehidimizin ismini verdik. Keşke Şehit Arslan, kardeşimiz sağ olsaydı, o sokağın ismi hiç değişmeseydi” dedi.

ONU KEŞKE RİZE’DE DEFN ETSEYDİK…

Şehit Binbaşı Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız, Duygu dolu anları ve anıları paylaştığı Belediye Başkanlığı makamında hem ağladı hem de ağlattı. Sibel Kulaksız, “Rize’yi çok seviyordu hergün mahalleden Alay’a yürüyerek gider gelir, Hafta sonları da Dağmaran’a yürüyerek iner çıkardı. İletişimleri çok iyiydi halkla. Kendini bana siper ederek hayatımı kurtarırken, Allah diyerek son nefesini veren Arslan’ımı keşke burada defn etseydik dedi. Sibel Kulaksız, tüm emeği geçen ve katkı sunanlara seslenerek; “Beş yıl oturduğu yerin adına isminin verileceği aklına bile gelmezdi! Arslan’ımın. Aklımıza gelmeyen başımıza geliyor çok mutlu olduk çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarete Garnizon Komutanı Jd. Alb. Semih Coşkun ve eşi, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın eşi Sibel Kulaksız’ın Rize de bulunan arkadaşları ve sevenleri ve dostları katıldı. Ziyaret yapılan dua ile sona erdirildi.

IMG_6979(1) IMG_7004(1) IMG_7027 sehit-binbasi-arslan-kulaksiz-in-adi-okula-verilecek-620086