+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

geri

Geçtiğimiz Eğitim Öğretim yıl sezonu boyunca 260 öğrencinin aktif kullandığı Tophane Mahallesi Etüt Merkezinde yaz tatili süresinde Bilgisayar kursu eğitimi alan yetişkin bireylere sertifikaları verildi.

Sertifika törenine Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Emine Yılmaz, Zikrullah Alperen, İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Yazıcı, Tophane Mahalle Muhtarı Abdurrahman Koçali ve kursiyerler katıldı.

Rize Belediyesi ve paydaş kurumlar tarafından Tophane mahallesinde kurulan Etüt Merkezi, yaz tatili döneminde boş durmadı. Geçtiğimiz eğitim yılı sezonu boyunca öğrencilerin eğitimine katkı sağlayan Rize Belediyesi Etüt Merkezinde yaz tatili süresinde mahallede ikamet eden yetişkin bireylere Halk Eğitim Merkezi destekli bilgisayar kursu verildi.

Tophane mahallesinde ikamet eden yetişkin bireylere yönelik Halk Eğitim Merkezi destekli verilen bilgisayar kursu sonrası 7 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Toplam 8 hafta süren bilgisayar kursu sonrasında sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya, Halk Eğitim Müdür Yardımcıları ve Mahalle Muhtarı tarafından takdim edildi.

“Etüt Merkezimiz Rize’ye Örnek Oldu”

Sertifika töreninde kısa bir selamlama konuşması yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Tophane mahallemizde Belediye ve paydaş kurumlar olarak oluşturmuş olduğumuz bu Etüt Merkezimizde geçtiğimiz eğitim yılı sezon boyunca 260 öğrencimiz okul harici ek eğitim görerek eğitimlerine katkı sağlamışlardır. Etüt Merkezimiz ilimize örnek olmuş, benzeri çalışmaları belediye olarak şehrimizin farklı mahallelerine de uygun alan gösterildiği takdirde yapmayı düşünüyoruz. Etüt merkezimiz yaz tatilinde de boş durmadı ve burada halk eğitim merkezi destekli bilgisayar kursu verildi. Bugün bu kursu bitiren kursiyerlerimizin sertifikalarını kendilerine takdim etmek için buradayız.

“ Mahallemize Yönelik Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Tophane mahallemize yönelik çalışmalarımız belediye olarak devam etmektedir. Etüt merkezimizi yan tarafta müsait olan bir alanı restore ederek daha büyük bir hale getirmeyi düşünüyoruz. Ayrıca mahallede küçük bir kadın kültür merkezi çalışması başlattık. Çok kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan Kadın Kültür Merkezimizde sürekli ev ortamında bulunan kadınlarımız sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki faaliyetlerini kadın kültür merkezimizde yürütebilecekler” dedi.

Başkan Kasap sertifika töreninin ardından mahalle muhtarı ile birlikte Tophane mahallesinde Rize Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kadın Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

IMG_3523(1)

 IMG_3533(1) (1)