+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

ŞEFİK TÜRKMEN BAKAN SOYLU’YLA BULUŞTU

geri

Belediye Başkanı Şefik Türkmen, hafta sonu Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Başkan Türkmen, Akçaabat için önemli projeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduğu ziyarette, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu da ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Türkmen ” Akçaabat ile ilgili önemli projelerin hızlandırılması için bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik. Dürbinar Mahallesinde yapılacak kentsel dönüşüm ile ilgili TOKİ başkanıyla toplantı yaparak, işlemin hızlandırılması için yapılması gerekenleri gözden geçirdik.

İçişleri Bakanlığı’na getirilen milletvekilimiz Süleyman Soylu’yu da makamında ziyaret ettik. Akçaabat’ta gerçekleştirilecek projeleri kendisine aktardık ve Bakanımız da projeleri yakından takip edeceğini söyledi.

Ülkemizin geçmekte olduğu bu kritik dönemde İçişleri Bakanlığı gibi önemli bir görevi yürütmekte olan bakanımız bizlere zaman ayırarak, Trabzon’un ve ilçemizin sorunlarını en ince ayrıntısına kadar takip etmektedir. Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun, ülkemiz ve ilimiz için büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Son zamanlarda büyük sorun haline gelen Düzköy Kavşağındaki trafik sıkışıklığının giderilmesi için Bakanımız Süleyman Soylu’ya bilgi verdik ve Bakanımız Düzköy kavşağı ile ilgili gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.”

Akçaabat’a yapılacak SGK binası içinde görüşmelerin gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Türkmen “Akçaabat’ta yapılacak Sosyal Güvenlik Kurumu binası için kurum başkanı ile temas kurularak arsa konusu görüşüldü. Kısa süre içinde sonuçlanmasını bekliyoruz.” dedi.

406