+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

BELEDİYE’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KÖFTE-EKMEK İKRAMI

geri

Gümüşhane Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik olarak ‘Hoşgeldiniz’ programı düzenledi. Programda yüzlerce öğrenciye köfte-ekmek ikram edildi.
Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binası önünde düzenlenen etkinlik yoğun ilgi görürken, Belediye Başkanı Ercan Çimen kendi eliyle ekmeklerin öğrencilere köfte-ekmek ikram etti.
Gümüşhane Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Baytar, akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleşen programda konuşan Başkan Çimen, etkinliğin geçen hafta planlandığını fakat bugün yapmak durumunda kaldıklarını hatırlattı.
Bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade eden Başkan Çimen, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonrasında yaşananlara atıfta bulunarak, “İnşallah aydınlık günler bizim olacak” dedi.
Üniversite öğrencilerine “Gençler şehrimize hoşgeldiniz” diye hitap eden Başkan Çimen, “İnşallah Gümüşhane’den güzel anılarla ayrılırsınız. 2008 yılında üniversitemizde Türkiye’nin 81 ilinden çok kıymetli kardeşlerimizi Gümüşhane’de ağırlamaktan şeref duyuyoruz. İnşallah şehrimizi ve ülkemizi hep birlikte büyüteceğiz” diye konuştu.
Gümüşhane Belediyesi’nin Alo 153 hattını tanıtan ve öğrencilerden istek ve önerilerini mutlaka burayı ücretsiz arayarak bildirmelerini isteyen Başkan Çimen, “Üniversitemiz için belediyemizin bünyesinde meclis kurduk. Belediyemizin üniversitede gençlik birimi var. Burayla da diyalog halinde olun. Üniversitede ayrıca bir de Üni-AK isimli gençlik grubumuz var. Bu köfte-ekmek programını onlar düzenlediler. Bizim amacımıza sizlere ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek. İlimize tekrar hoşgeldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Çimen idareci, akademisyen ve öğrencilere köfte-ekmek ikramında bulundu, ardından öğrencilerle sohbet etti.

_bel1014-jpg__2048x1024_q85_crop