+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Olağanüstü Meclis Toplantımız: Hizmet Binamıza Kavuşuyoruz…

geri

Birliğimizin olağanüstü genel kurul toplantısı 14 Ağustos Perşembe günü saat 14.00 da Trabzon Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapıldı.
Toplantının iki gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Alınan kararlar gereğince “Yedek Ödenek”ten “Hizmet Binası İçin Alım ve Kamulaştırma Gideri” tertibine 100.000,00-YTL ödenek aktarılması ve Birlik hizmet binası olarak kullanılmak üzere bir gayrimenkul satın alınmasına oybirliği ile karar verildi.
Birlik Başkanımız M.Volkan CANALİOĞLU yaptığı konuşmada Birlik hizmet binası olarak kullanılmak üzere uzun zamandır bir arayış içinde olduklarını, aslında bir tarihi binayı satın alıp restore ettirerek hem tarihimize sahip çıkmayı hem de bir tarihi eseri toplumumuza yeniden kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Ancak bu arayışlar neticesinde bugün itibariyle her hangi bir neticeye varamadıklarını, gerek maddi gerekse diğer bazı unsurlardan dolayı bu hedefi ertelediklerini söyledi. Şimdilik bir daire satın almak suretiyle Birliğimize bir mülk kazandırılmasını, daha sonraki zamanlarda ise tarihi bina alıp restore ettirilerek Birliğimize kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Gündem hakkında bilgiler veren Genel Sekreterimiz Halil Memiş, alınması düşünülen binanın, birliğin şu andaki mevcut mali yapısını zora sokmayacağını, binanın alınmasından sonra kalacak olan banka mevcudunun, Birliğin planladığı diğer hizmetleri yürütmesine yeteceğini, alınacak olan binanın psikolojik olarak kurum çalışanlarına olumlu katkılar yapacağını ve motivasyon sağlayacağını ifade etti.
Toplantıda söz alan bazı Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri de Birliğimizin gelmiş olduğu bu noktadan oldukça mutlu olduklarını, birkaç yıl öncesinde borçlu bir kurum durumundayken bugün itibariyle Trabzon’un merkezi bir yerinden daire satın alabilecek duruma gelinmesinde emeği bulunan herkese teşekkürlerini bildirdiler. Bu çalışma arzu ve gayreti devam ettiği takdirde Birliğin en kısa zamanda asıl hedefi olan müstakil, merkezi bir konumda, otopark problemi olmayan, tarihi bir binaya sahip olacağını bildirdiler