Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çaykur Çay Fabrikasına Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ÇAYKUR’a ait Cumhuriyet Çay Fabrikasını ziyaret etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekileri burada, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve diğer ilgililer karşıladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberindeki eşi Emine Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek ile Rize merkeze bağlı Gündoğdu Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Çay Fabrikasına geldi.
Burada kendisini bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla sohbet ettikten sonra fabrikada incelemelerde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ÇAYKUR Genel Müdüründen, ÇAYKUR’un çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra, fabrikanın önünde Rize Gençlik Merkezi folklor ekibiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.








