YAĞLIDERE İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİNE LOJMAN VE HİZMET BİNASI
Yağlıdere ilçe emniyet amirliğine ait olmak üzere lojman ve hizmet binasında inşaat çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,yaptığı açıklamada, ilçede göreve yapan polis memurlarının lojman sıkıntısı yaşadığını belirterek, Emniyet Genel Müdürlüğü ‘ne konuyla ilgili talepte bulunduklarını inşaat çalışmalarının ise Eylül 2015’de başladığını ifade etti.
İlk iki katı emniyet amirliğine ait olacak hizmet binasının üst katlarında lojmanların yer alacağını anlatan Kırhasanoğlu, şunları kaydetti:
“İlçemize emniyet amirliği ilk geldiğinde kiralık binada hizmete başlamıştı. Daha sonra hayırseverlerin katkılarıyla Kazankaya mevkisinde emniyet binası yapılmıştı. Şu an mevcut binada hizmet vermektedir. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne Yağlıdere ilçemizde polis memurlarının ilçede kalması için bir lojman ve hizmet binası yapılması talebinde bulunduk. Çalışmalar devam ediyor. İlk İki kat emniyet binası, diğer katlarda lojman olacak” dedi.
Kırhasanoğlu, İlçe Emniyet Amirliği’ne yeni lojman ve hizmet binasının yapılması konusunda katkıları olan eski Emniyet Genel Müdürü Yağlıdere Eski Kaymakamı Ankara Valisi Mehmet Kılıçlara teşekkür ediyorum’ ’diye konuştu.







