HAYAT BOYU ÖĞRENME HALK EĞİTİMİ PLANLAMA VE İŞ BİRLİĞİ KOMİSYON TOPLANTISI

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş birliği Komisyon toplantısına katıldı

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Bahçekapılı,2015-2016 eğitim öğretim yılında toplam 41 farklı kurs türünde toplam 155 adet kurs açıldığını söyledi.

Bu kursların 116 tanesi genel kurs ,39 tenesi de mesleki ve teknik kurslar olduğunu belirten Bahçekapılı, kurslara katılan kursiyerlere ve kurslara katkıları olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Yağlıdere Belediye Başkanımız Abdurrahman Kırhasanoğlu,ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün açmış olduğu kurslara ilçe belediyesi olarak bu zamana kadar çeşitli katkılar sunduklarını ifade ederek, bundan sonraki kurslara da her zaman destek vermeye devam edeceğiz”diye konuştu.

82-600-x-400

84-600-x-400

87-600-x-400