+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 462 223 81 05

+90 530 407 45 73

27 Nisan 2011 Trabzon Semineri

geri

Eğitim seminerimiz tamamlandı.
Birliğimizce, 27 – 28 Nisan 2010 günleri Trabzon’da Belediye Başkanları, Meclis ve Encümen Üyeleri ile Mahalli İdareler çalışanlarına yönelik olarak “Belediyelerde Halkla İlişkiler, Beden Dili ve Etkili İletişim” ve “Belediye Organlarının Görev Yetki ve Sorumlulukları”, “Belediyelerde Personel İstihdamı” konularında düzenlenen eğitim semineri sona ermiştir.
Eğitim Seminerimize konuşmacı olarak, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Tarkan ZENGİN ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Halil MEMİŞ katılmışlardır.
Birlik Meclis Toplantısı sonrası yapılan eğitim seminerinin ilk gününde “Belediyelerde Halkla İlişkiler, Beden Dili ve Etkili İletişim” konusunda Dr. Tarkan ZENGİN sunum yapmıştır.
Genel Sekreterimiz Halil MEMİŞ’in teşekkür konuşmasından sonra Dr. Tarkan ZENGİN’e Birliğimiz faaliyetlerine vermiş olduğu katkılardan dolayı Birlik Encümen Üyemiz ve Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Mustafa CANLI tarafından bir plaket takdim edilmiştir. Sayın ZENGİN’e ayrıca Genel Sekreterimiz tarafından Birliğimizi sembolize eden görseller takdim edilmiştir.
Eğitim seminerinin ikinci gününde Birlik Genel Sekreterimiz Halil MEMİŞ, “Belediye Organlarının Görev Yetki ve Sorumlulukları” ve “Belediyelerde Personel İstihdamı” konularında sunum yapmıştır.
Özellikle Belediye Başkanları tarafından sık sık sorular sorularak süren eğitim seminerinde personel istihdamı konusunda soruların fazla oluşu dikkat çekmiştir.
Birlik Genel Sekreterimiz Halil MEMİŞ sunumunun sonunda Birlik Yönetiminin de tasvibiyle bu tür eğitim seminerlerinin ilerleyen dönemlerde -bundan önce de olduğu gibi- bölgemizin diğer illerinde gerçekleştirileceğini belirterek sözlerini tamamlamıştır.