+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Başkan Kasap, İftarını Baba Ocağında Açtı.

geri

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Derepazarı Belediyesi’nin vermiş olduğu iftar yemeğine katıldı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, çocukluk yıllarını geçirmiş olduğu Rize’nin Derepazarı ilçesinde hemşerileri ile beraber Oruç’unu açtı.

Rize’nin ilçe belediyelerinden birisi olan Derepazarı Belediyesi’nin açık havada düzenlemiş olduğu iftar programına, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İlçe Kaymakamı Adem Can, Derapazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, İlçe Müftüsü Muhammet Yıldız ve bin beşyüzü aşkın vatandaş, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, siyasiler, İlçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluş başkanları katıldı.

Katılımın yoğun olduğu iftar yemeği Kaçkar Tv ekranlarından canlı olarak izleyicilere aktarıldı. Derepazarı Belediyesi önünde yapılan canlı yayına, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Derepazarı Kaymakamı Adem Can, Derapazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ve İlçe Müftüsü Muhammet Yıldız canlı yayın konuğu oldu.

Canlı yayında konuk olan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de doğduğu ve Derepazarının Baba ocağı olduğu İlk ve Ortaokulu ilçede okuduğunu çocukluk yıllarının ilçede geçtiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti: “Çalışma hayatımızda memleketten uzak kaldık fakat her yıl memleketimizi ziyaret ettik. Dışarıda bulunduğumuz yıllar içerisinde Ankara Rize Dernekler Federasyonu içerisinde aktif rol alarak orada yine memleketimin yanında oldum. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde büyüklerimizin teveccühü ile vatandaşımızın da destekleriyle kısmet oldu Rize Belediye Başkanı oldum. Memleketimize daha aktif hizmet etmek için fırsat doğdu ve bunun için buradayız. Projelerimizi şehrimizin ilerisini düşünerekten yürütüyoruz. Sürekli İlçe Belediyelerimiz ile toplantılar yapıyor birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül ise yapmış olduğu konuşmasında: “Derepazarı ilçemiz büyükşehirlere aşırı göç veren bir ilçemizdir. Bu manada nüfus oranı düşük olması yapılan hizmetide etkilemektedir. Bilindiği gibi şehirlere ilçelere aktarılan kaynaklar nüfus oranı dikkate alınarak aktarılıyor. Ne kadar fazla nüfusa sahip olursanız kaynağınız daha fazla oluyor ve buda tabiki yapacak olduğunuz hizmete yansıyor.

KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM…

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap bey, İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner bey ve Derepazarlı İşadamlarımız la proje bazında, fikir bazında istişare anlamında gerçekten çok istifade ettiğim dostlarım var. Bu manada kendimi çok şanslı hissediyorum. İnşallah bu değerlerimiz ile ve değerli siyasetçi büyüklerimiz ile halkımıza güzel hizmetler yapacağız. Rize Belediye Başkanımıza bizleri bu akşam burada yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum” dedi.Başkan Samangül İlçede yapmış olduğu hizmetleride Kaçkar tv ekranlarından seyircilerine duyurdu.