+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

ARTVİN BELEDİYESİ ENGELSİZ YAŞAM KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’NİN MİNİK ZİYARETÇİLERİ VARDI

geri

Artvin’de 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler ve ziyaretler devam ediyor.  Artvin Belediyesi ve AK Parti Artvin Kadın Kolları 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası’nda anlamlı bir etkinliğe daha imza attılar.

Artvin Belediyesi ve AK Parti Artvin Kadın Kolları 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla “Sevgi her Engeli aşar, Engelleri aşmak için bizde varız” temasıyla Vakıfbank İlk Okulu’nun anasınıfı öğrencilerini Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi’nde kurs gören özel kursiyerle buluşturdular.

Kocatepe Minik Öğrencilere Sürpriz Yaptı

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe de minik öğrencilerin “Sevgi her Engeli aşar, Engelleri aşmak için bizde varız” temalı ziyaretine  sürpriz bir şekilde katılarak  anasınıfı öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Kocatepe, geçen yıl Engelsiz Yaşam Kültür Sanat Merkezi’ni hizmete açtıkları hatırlatarak Engelsiz Yaşam Merkezi’nde bay-bayan ve tüm engelli vatandaşların boş zamanlarını değerlendirip Artvin’e özgü hediyelik eşyalar üretmeleri ve değişik dallarda eğitimler alarak sosyal hayatın içinde yer alıp yaşama tutunduklarını söyledi.

Kocatepe,” Sizlerin bu kardeşlerimizi ziyaret etmesi bizleri ayrıca mutlu etti. Gördüğünüz gibi ağabeyleriniz ablalarınız burada Artvin’e özgü hediyelik eşya üretiyorlar. Bunların eğitimlerini alıyorlar. Kardeşlerimiz sadece boş vakitlerini geçirecekleri yer değil yüreklerinde beyinlerinde gizli olan o maharetlerini sanatlarına icra edebiliyorlar. Burada eğitim veren eğitim alan herkesi kutluyorum. ”

Kocatepe, Engelli vatandaşlarında kullanabileceği 3 adet sıfır km yeni şehir içi otobüs aldıklarını Salı günü saat 12.00’da Halitpaşa Meydanında düzenlenecek törenle halkın hizmetine sunacaklarını da söyleyerek hizmetlerini engelli bireylerinde kullanabilecekleri şekilde yaptıklarını ifade etti.

dsc_1083

dsc_1084-660x330

dsc_1092