+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Encümen Üyelerimiz Gümüşhane Valisini Ziyaret Etti.

geri

Birlik Encümenimizin 22 Aralık 2009 Salı günü Gümüşhane’de yapılan toplantısı sonrası, Birlik Başkanı Dr. Orhan F. GÜMRÜKÇÜOĞLU, Birlik Genel Sekreteri Halil MEMİŞ ve Encümen Üyesi diğer Belediye Başkanları topluca Gümüşhane Valisi Sayın Enver SALİHOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Sayın Vali, bölgemizin belediye başkanlarını Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı nedeniyle bir arada görmekten ve Gümüşhane olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade etti. Başta Birlik Başkanımız Dr. Orhan F. GÜMRÜKÇÜOĞLU olmak üzere tüm belediye başkanlarımızla ayrı ayrı konuşan Sayın Vali, bazı belediye başkanları ile ilk defa karşılaşıyor ve tanışmış olmaktan dolayı da ayrıca memnuniyetini ifade etti.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin faaliyetlerini yakından takip ettiği, yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirterek Birlik yöneticilerine teşekkür etti. Birlik ve Encümen Üyesi Belediye Başkanları adına düşüncelerini ifade eden Birlik Başkanı Dr. Orhan F. GÜMRÜKÇÜOĞLU gerek Gümüşhane Belediye Başkanı Sayın Mustafa CANLI, gerekse Sayın Vali olmak üzere gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür etti.

Ziyaretin ardından encümen üyesi belediye başkanları Gümüşhane’den ayrıldı.