+90 462 223 85 82

BİZİ ARAYIN

+90 462 223 81 05

BİZİ ARAYIN

birlik@dkbb.gov.tr

BİZE YAZIN

DİĞER SAYFALAR

SİZİN İÇİN BURADAYIZ!

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz.

+90 462 223 85 82

+90 530 407 45 73

Belediye ziyaretlerine devam ediliyor.

geri

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Belediye ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Ordu ve Giresun illerine ait belediye ziyaretleri yüzleri güldürdü. Sohbet havasında geçen ziyarette Genel Sekreterimiz Şentürk, “Birliğimizin kuruluş amacı doğrultusunda bölge belediyelerimiz içerisinde iletişim ve koordinasyonu sağlamaya gayret edeceğiz. Ziyaretlerimiz de fikir alışverişleri çok iyi oluyor. Belediyelerimizin hizmetlerini yürütme esnasında karşılaştığı sorunları giderebilmek için eğitim ihtiyaçlarını değerlendirdik. İnşallah bu doğrultuda ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde eğitim faaliyetlerimizi planlayacağız. 2016 yılı için Belediyelerimizden gelen eğitim taleplerini gerçekleştirmeye çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

ziy

Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Bayram BAYRAM ile yapılan görüşmede, gerek eğitimler gerek sosyal ve kültürel çalışmalar yapılmasına dair fikir oluştu.

ziy2

Ordu İli Gülyalı Belediye Başkanı Talip ŞEN’i ve Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan’ı ziyaret etti.

ziy3

Görele Belediye Başkan Yardımcısı Akın İMAT’ı ziyaret eden Birlik Genel Sekreterimiz Şentürk, eğitim taleplerine, sosyal ve kültürel çalışmalara cevap vermeye çalışıyoruz dedi.

ziy4

Birlik Genel Sekreterimiz Şentürk, Giresun İli Eynesil Belediye Başkanı Coşkun SOMUNCUOĞLU’ nu makamında ziyaret etti. Başkan Somuncuoğlu; “Birliğin çalışmalarını, toplantılarını, eğitimlerini, görev ve sorumluluklarını çok iyi yerine getirdiklerini takdir ediyorum. Her daim yenilik yaparak ileriye atılan adımı hissediyorum” dedi.

ziy5

Birlik Genel Sekreterimiz, Giresun İli Çavuşlu Belediye Başkanı Hüseyin ARSLAN’ı ziyaret etti ve Başkan Arslan, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.